Catering

Bij de huuraanvraag voor één van onze zalen of vergaderruimtes kan onze cateraar Vineyard Company een passende culinaire invulling geven met producten uit de buurt en wereldse smaken. Vineyard is een duurzame cateraar en biedt mogelijkheden voor elke bijeenkomst. Je kan daarbij denken aan hapjes en drankjes, maar ook een ontbijt, lunch of diner is mogelijk. Uiteraard kan Vineyard ook koffie en thee of een borrel verzorgen wanneer je een ruimte bij ons huurt.

Neem contact op

Heb je interesse in één van onze zalen- of ruimtes en doe je een informatie-aanvraag? Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact opnemen en om de cateringmogelijkheden met je doornemen. De catering kan geheel op maat worden verzorgd. Het is niet mogelijk om een eigen cateraar aan te trekken of zelf de catering te verzorgen.

Neem contact op

Stadscafé en eetbar

Naast onze vaste cateraar is Vineyard Company ook eigenaar van twee prachtige horecagelegenheden gevestigd in ons historische pand: het gezellige Stadscafé Meneer Potter, grenzend aan onze Grote hal en Eetbar & deli Noda, te vinden op de tweede verdieping, met een ultiem uitzicht over het centrum van Utrecht.